18 Ekim 2007 Perşembe

Ellipse Light Nedir

Ellipse Light Nedir
Ellipse Light, Danimarka'dan ithal ettiğimiz, lazer değil ,geniş spektrumlu görünebilir, 2.nesil yoğunlaştırılmış ışık sistemini kullanan �Kalıcı Epilasyon ve Cilt Gençleştirme� tedavilerinde etkili bir cihazdır.1999 dan beri dünyada yüzlerce klinik ve güzellik merkezi Ellipse Light'ın getirdiği kolaylık ve başarıdan faydalandı.
ETKİLİ, GÜVENİLİR VE SONUÇLARI KLİNİK OLARAK KANITLANMIŞ BİR CİHAZ.

* Aplikatör 10 X 48 mm lik geniş bir alan vuruş imkanı sağlar. Ergonomik ve hafiftir.Böylece geniş tedavi alanları bile kısa sürede,acısız tamamlanabilir.
* Operatör en güvenli tedavi imkanlarıyla donanımlıdır. Ellipse Light dokunmatik ekranı ile cilt cinsi, pigmentasyon ve tüy kalınlığı seçeneklerini sunar. Böylece en güvenli enerji seviyesi müşteriye göre ayarlanır.Az enerji ile verimli sonuç alınır.
* Ellipse Light EEC Medical Device Directive- CE onaylıdır. Pek çok Avrupa ve Asya ülkesinde olduğu gibi cihazı kullanmak için tıbbi lisans gerekmez.
* Skin Rejuvenation tedavisinden sonra güneşe Ellipse Light ta 1 ay yeterlidir. Tedavi sonrası hasta günlük hayatına rahatlıkla devam edebilir.
* Epilasyon ve Cilt leke tedavisi aynı makinede sadece aplikatör değiştirilerek yapılır.
* Ayrıca özel küçük başlığıyla çok küçük alanlarda tedavi edilebilir.
* Soğutucu ve anestezi gerektirmez. Sadece iletken jel kullanılır.Filtreler ciltteki yanık riskini ortadan kaldırır.
* Uluslararası, klinik olarak kanıtlanmış bir firma ve ürün. Klinik araştırmalarla başarısı kanıtlanmıştır. Bine yakın cihaz Avrupa ve Asya ülkelerinde kullanılmaktadır.
* Satış sonrası klinik ve teknik eğitim periodik olarak verilir. On-line danışma hattı mevcuttur.
Niçin Ellipse Light'ın başarı öyküsüne siz de katılmıyorsunuz?

Hiç yorum yok:

 
sohbet oyun