18 Ekim 2007 Perşembe

Epilasyon-lazer epilasyon-lazerli epilasyon

Epilasyon-lazer epilasyon-lazerli epilasyon
Lazerle epilasyon günümüzde artan bir poplarite ile yaygınlaşmaktadır. Uygulanan yöntemin salkl, hijyenik ve tıbben kabul görmüş olması artan bu poplaritenin en başta gelen sebepleridir. Estetik veya tedavi amaçla yapılan lazer epilasyonu, uygulamanın kolayl ve etkili olması sebebi ile ileri seviyede olan problemelere dahi cevap vererek nemli derecede rahatlama sağlamaktadır.
Hayatla temasımızı sağlayan nemli organlarımızdan biri olan cildimizin, istenmeyen tüylerden ve lekelerden kurtulması için Dermacare Lazer Epilasyon ve Estetik Merkezi, Doktor Hemşire Estetisyen kadrosu ile sizlere yüksek kalitede ve etkili bir hizmet sunmaktadır.
Lazer Nedir?Lazer uyarılmış radyasyonun yoğunlaşmasıyla glendirilmi bir k demetidir. Lazer tedavisinde ama s enerjisi ile kl kknn tahrip edilmesidir. Lazer k demeti iyonize olmadndan cilde bir zarar yoktur, sadece uygulmama esnasnda gzleri zel gzlkle korumak gereklidir.Bugn, epilasyon lazerinin kalc epilasyon saladna dair Amerikan FDA (Food and Drug Administration) kurumunun onay bulunmaktadr.
Merkezimizde Alman Aesculap firmasna ait 2 deiik tipte lazer kullanlmaktadr. Son teknoloji rn olan bu lazerler, hedef blgedeki kl kklerinde maksimum emilim salamakta ve derin penetrasyon etkisi ile de daha kalc bir epilasyonu gerekletirmektedir. Yan etki riskleri minimum olup kalc yan etkisi bulunmamaktadr.
11 yandan byk kadn-erkek herkese baaryla uygulanabilmektedir. Yz, boyun, ense, srt, koltukalt, gs, bacak ve genital blgelerde baar ile uygulanan laser epilasyonu kln cinsine, cildin tipine gre deiik srelerde sonu verebilmektedir. Sar-beyaz kllar, lazer na duyarl olmadndan tedavi etkisiz olmaktadr.
Lazer tedavisinde kllar nasl yok olmaktadr ? Lazer n, kln byme devresinde, kl kknde bulunan melanin pigmentini tahrip ederek kl ortadan kaldrmaktadr. Bir blgede, kln devreleri farkl olabileceinden, byme dnemini yakalamak iin en az 3-4 seans gerekmektedir.Seans aralklarna uymak artyla 4-8 seans, kl younluunda belirgin azalma yapmaktadr. Sadece yz blgesinde bu say art gsterebilmektedir.
Yan etkileri var mdr ?Nadiren kabuklama, ilik, sivilcelenme olabilmektedir. Tedavi prosedrn deitirmeyecek bu lekelenmeler (topluine ba byklnde) birka ayda tamamen kaybolmaktadr.(Not: Yan etki riskini azaltmak iin esmer tenlilerde ve bronzlamlarda test uygulanmaktadr

Hiç yorum yok:

 
sohbet oyun