18 Ekim 2007 Perşembe

Cilt Bakımları

Cilt Bakımları
GÜZELLİK YENİDEN TANIMLANIYOR..
HAYATINIZI ALT ÜST EDEN KİMYASAL BİLEŞİMLERE SON ARTIK LABORATOIRE ÜRÜNLERİYLE TEMEL CİLT BAKIMLARININ YANI SIRA TEDAVİYE YÖNELİK KÜR BAKIMLARI UYGULANMAKTA VE DONDURULMUŞ SERUMLAR (BIO FORCE) DOĞAL GÜZELLİĞİ SİZİNLE TANIŞTIRMAKTADIR..

Yeniden keşfedilen güzellik ve geri gelen gençliğin yeni sırrı Laboratoire, kimyasal bileşimlerin tüm yan etkilerine son veren dondurulmuş serumlar (Bio Force) ile doğal güzelliğin ve gençliğin kapılarını açıyor.
Temel cilt bakımlarının yanı sıra tedaviye yönelik kür bakımları da uygulanan Laboratoire ürünleriyle, farklı cilt tiplerinin ihtiyaçlarına en uygun ve en doğal çözüm sunuluyor. Laboratoire ürünleri arasında en önemli yeri tutan dondurulmuş serumlar (Bio Force), kimyasal koruyucu içermiyor.
(-) 18 derecede muhafaza edilen Bio Force ürünler, deniz kaynaklı canlı hücresel özlerle farklı bir tedavi konsepti sunuyor. Laboratoire, Lipo Lift Countur kürü ile yüzünüz ve ifadeniz yeniden şekilleniyor. Boyunda ve yanaklarda oluşan yağlanmayı ortadan kaldıran Lipo Lift Countur, elastikiyet kaybı ile oluşan yüzdeki değişimleri tekrar şekillendirir. Sıkı bir cilt ve gençlik enerjisi sağlayan en doğal yöntem olan Lipo Lift Countur kürü ile güzellik ve gençlik bir arada sunuluyor.

Aroma Terapi, hassas ciltler için eşsiz bir doğal bakım sağlıyor. Bitki özlerinin distilasyonu ile hiçbir ürün ve bakımı kabul etmeyen hassas ciltlerin tedavisini gerçekleştiriyor.Laboratoire; temel tedavilerde dengesiz hormonal hareketlerin getirdiği olumsuz sonuçların ciltte yarattığı dehidrasyon, sebum artışı veya azalmasını çözmekte ve cildi normal haline dönüştürmektedir. Ürünlerin aktif içeriğiyle cilt reseptörleri tarafından ostrojenin dengeli algılanmasını sağlayan Labotartoire, doğal ve sağlıklı bir tedavi yöntemidir.

Hiç yorum yok:

 
sohbet oyun